четвер, 17 червня 2010 р.

Акція "Ми - рівні" Громадського руху "Разом із тобою" пройде в Обухові

В рамках акції «Ми - рівні» Громадський рух «Разом із тобою» спільно із молодіжної організацією «Активність» відвідає Українське товариство сліпих в м. Обухові
   21 травня в м. Обухів відбудеться благодійна акція, під час якої волонтери та представники Громадського руху зустрінуться із членами Українського товариства сліпих (УТОС) - всеукраїнської добровільної громадської організації інвалідів по зору. Організаторами заходу виступають Громадський рух «Разом із тобою» спільно із Молодіжною організацією "Активність", за підтримки видавництва "АудиоПланета" та за підтримки благодійного проекту "Аудіокниги для людей із вадами зору".

 Мета заходу – поспілкуватися та поділитися теплом та радістю із людьми, що нечасто відчувають до себе увагу з боку молоді, громадськості, оточуючих. У рамках акції пройде концерт за участю Алли Попової – співачки, заслуженої артистки України, доцента кафедри естрадного співу КНУКІМ, телеведучої на каталі КДР ТРК (програма "Рондо, або фото на згадку"). Гості висловлять свої привітання, а в якості подарунків рухівці передадуть аудіокниги від видавництва "АудиоПланета" та від благодійного проекту "Аудіокниги для людей із вадами зору".

Проведення низки подібних акцій є унікальною подією для Київщини. Громадський рух "Разом із тобою" прагне зробити все можливе, аби люди із особливими потребами зрозуміли, що ми є рівні і порівну можемо ділити радість спілкування.

Українське товариство сліпих (УТОС) є Всеукраїнською добровільною громадською організацією, яка діє на території України. Метою створення Товариства було організаційне об'єднання громадян з вадами зору, захист інтересів сліпих, інтеграція їх у суспільство, соціально-трудова та медична реабілітація, розширення їх самостійності і зменшення залежності від сторонніх осіб. Обласні та первинні організації взяли на себе функцію держави щодо соціального захисту інвалідів, надають допомогу у вирішенні соціально-побутових проблем найбільш вразливій категорії інвалідів по зору, самотнім людям похилого віку та малозабезпеченим сліпим, особливо тим з них, хто проживає у віддалених районах сільської місцевості.

Немає коментарів:

Дописати коментар