вівторок, 30 березня 2010 р.

ДАЇшники відстрілювалися від порушника


У Київській області чоловік протаранив ДАЇшникам авто і намагався скоїти наїзд


Початок тижня для Київської області ознаменувався загостренням ситуації на дорогах. У понеділок magnolia-tv.com опублікували повідомлення про те, що на Київщині на Новообуховській трасі відбулося зіткнення трьох автівок («Мазди», «Хюндай» та «Рейндж ровера»). Тільки завдяки щасливому збігові обставин у цій аварії не було потерпілих.
29 березня також відбулося ДТП на 21-му кілометрі одеської траси – зіткнення одразу трьох автомобілів: «МАЗу», «Таврії» і «Камазу». Після зіткнення у «Таврії» залишилося лише 2 цілих колеса, «водій легкового авто відбувся легким переляком і його із травмою голови направили до лікарні» - повідомляє «Магнолія ТВ».
Сьогодні ж, за інформацією Pro.UA на Київщині агресивність та ворожість водіїв сягнула меж – цього разу даїшникам довелося навіть відстрілювалися від розпаленого люттю водія, що до того ж протаранив їм авто.
Зіткнення відбулося у Білій Церкві, і двум працівникам ДПС ОДАЇ довелося застосувати табельну зброю, щоби захистити себе від білоцерківського підприємця.
За інформацією джерел, подія відбулася під час нічного патрулювання – даїшники вирішили перевірити «Тойоту Ленд Краузер», за кермом якої перебував нетверезий водій, що не мав до того ж і документів на автівку.
За декілька хвилин до даїшників під’їхав справжній власник авто, місцевий підприємець.
Погрожуючи співробітникам ДАЇ неприємностями на роботі, він вимагав відпустити друга на «Тойоті», а зрештою, не дочекавшись відповіді, сів за кермо джипу, двічі протаранив патрульну автівку й намагався наїхати на прапорщика міліції. Отут-то даїшники схопилися за зброю…
Наразі особи учасників пригоди встановлені, матеріали зі справи направлені в прокуратуру Білої Церкви.
Громадський Рух «Разом із тобою» вже писав про загострення обставин на дорогах. Нерідко, саме неналежний стан доріг може бути причиною пошкодження автомобілів. Втім, дорожні обставини також чимало залежать від толерантності, вихованості і обережності водіїв. Адже останній тиждень показав суттєве посилення напруги на дорогах.
Так за повідомленнями ДАЇ, тільки 28 березня у Васильківському, Білоцерківському, Ірпінському, Бориспільському районах відбулося п’ять ДТП, у яких загинула одна людина і вісім отримали поранення.
А вцілому за минулі вихідні відбулося 13 ДТП, в результаті яких загинуло чотири людини, 16 отримали ушкодження. Співробітники ДАЇ виявили 2257 порушень правил дорожнього руху, в тому числі 98 водіїв керували автомобілем у нетверезому стані, 895 – порушили швидкісний режим.

Немає коментарів:

Дописати коментар