середу, 21 квітня 2010 р.

Київський обласний благодійний фонд «Милосердя і Здоров’я» передав медичну допомогу для жителів Київської області

У неділю 18 квітня благодійний фонд «Милосердя і Здоров’я», що входить до Громадського руху «Разом із тобою», спільно із благодійним фондом «Покрова» провів акцію з передачі медичної допомоги жителям Київської області.

В рамках козацького зібрання у Холодному ярі, що проходило на честь вшанування пам’яті козацьких гетьманів діяла благодійна місія організацій, і жителі різних куточків Київщини мали змогу отримати ліки.

- Ми передали благодійну медикаментозну допомогу людям у віці 55-65 років, для яких такими актуальними є проблеми травлення, а саме такі ліки надав нам Київський обласний фонд «Милосердя і здоров’я», - розповідає  Марія Іванівна Михайлова, голова наглядової ради благодійного фонду «Покрова», котра була присутня на заході. – Я впевнена, що подібні благодійні акції є надзвичайно важливими для нас, мешканців Київщини, адже сьогодні багато хто просто не має змоги придбати для себе необхідні речі. Разом із Київським обласним благодійним фондом «Милосердя і Здоров’я» в особі Галини Іванівни Якименкової, ми провели вже декілька різноманітних заходів, і ця співпраця на користь знедолених людей області була досить плідною.

Марія Михайлова також розповіла, що за участі обох фондів триває акція із передачі людям із обмеженими можливостями пересування новітніх візків американського виробництва, що їх обласний Фонд «Милосердя і Здоров’я» отримав від благодійної організації «Імануіл».

 Так, вкрай необхідні для людей, що не можуть рухатися самостійно, візки вже отримали жителька Києво-святошинського району Надія Довбньова, котра через спінальну травму впродовж 18 років не могла пересуватися самотужки. Передали візок Надії Марченко, що проживає у смт. Димер. Надія Іванівна страждає на церебральний параліч і зовсім не могла пересуватися вулицею. 

Також благодійники передали візок Володимиру Муляві, народному депутатові першого скликання, що через проблеми зі здоров’ям не міг продовжувати вести активний спосіб життя.

Громадський рух «Разом із тобою» планує не припиняти своєї благодійницької діяльності через фонд «Милосердя і Здоров’я». Адже ми не можемо сподіватися на розбудову розвиненого громадянського суспільства, проходячи повз людей, що потребують нашої допомоги.  

Немає коментарів:

Дописати коментар