понеділок, 21 червня 2010 р.

В Київській області добудують 35 газопроводів

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» планує добудувати і ввести в експлуатацію 35 підводних газопроводів на території Київської області. До кінця 2011 року, коли планують завершити будівництво, їхня загальна протяжність сягне  233 км.

 Введення підводних газопроводів уможливить підключення до газопостачання більше 12 тисяч домогосподарств Київщини, де загалом проживає 21,8 тисяч мешканців. Як повідомляють у прес-центрі компанії, планується добудувати газопроводи у Богуславському, Білоцерківському, Бородянському, Миронівському, Іванківському, Сквирському та Володарському районах області. Початок робіт заплановано на кінець червня, а на їх проведення буде витрачено до 60 млн. грн.

 Громадський рух «Разом із тобою» підтримує розбудову мережі газопроводів на території Київщини, адже це сприятиме підвищенню якості життя її мешканців. В той же час, необхідним є пожвавлення і з боку громади. Наше завдання полягає у тому, аби активізувати владні органи, наполегливо відстоюючи свої права та гучно заявляючи про потреби. Чітка і узгоджена позиція громади, її власна активність є потужним стимулом для місцевих управлінців – навіть якщо їхніх повноважень вистачає на проведення масштабних заходів, на зразок будівництва газопроводів, надання допомоги нужденним цілком можливе. Слід зрозуміти, що громадськість може і мусить бути впливовим чинником у прийнятті управлінських рішень - громадський контроль є необхідною складовою гармонійного суспільства. Ми мусимо свідомо брати участь у творенні бажаного майбутнього, пропонуючи своє бачення і шляхи його втілення.

Немає коментарів:

Дописати коментар