вівторок, 31 серпня 2010 р.

Громадський рух «Разом із тобою» привітає школярів Київщини із початком навчального року!

1 вересня представники Громадського руху відвідають загальноосвітні школи Київської області, аби привітати учнів, їхніх батьків та вчителів із початком нового навчального року.

 Нагадаємо, що навчальний рік 2009-2010 загальноосвітні заклади Київської області закінчили із відмінними успіхами у навчанні. З цього приводу Громадський рух «Разом із тобою» спільно із Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів в особі громадської організації «Освітянська трибуна» відзначив 143 учнів, серед яких 30 стали призерами на олімпіадах всеукраїнського рівня, 12 вибороли першість на всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, 19 стали переможцями творчих конкурсів республіканського рівня.  
 Крім того, за даними Українського центру оцінювання якості освіти цього року Київська область зайняла перше місце в державі за кількістю учнів, що з різних предметів отримали результат у 200 балів – одна лише столиця дала 148 випускників із максимальними результатами з одного або кількох предметів.
 Громадський рух «Разом із тобою» підтримує та заохочує талановиту молодь до плідної праці на благо Батьківщини та бажає їм перевершити свої визначні минулорічні досягнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар