середу, 30 червня 2010 р.

Мультифестиваль: три в одному ГО «Здорова Київщина» узяла участь в урочистій ході спортсменів у Макарові

26 квітня на Київщині пройшов Мультифестиваль, присвячений одночасно трьом святам: Дню Молоді, Дню Конституції, а також Олімпійському дню бігу.
 Громадський рух «Разом із тобою» взяв участь у заході – в рамках спортивної зони фестивалю ГО «Здорова Київщина» та Рух представили 25 найкращих спортстменів Київщини. 
 Свято розпочалося ходою спортивних колон. Колону Громадського руху цьогоріч очолив Вакуленко Микола Степанович, майстер спорту з вільної боротьби.
 Наступними стартували перегони, змагання з бігу, в яких брали участь більше тисячі юних спортсменів нашої маленької Батьківщини.  Також гості фестивалю могли послухати концерти, взяти участь у боях «реконструкторів», відвідати фестиваль вареників,  подивитися футбольні змагання. Відбувся в рамках заходу і концерт гурту «Друга Ріка».
 - Сьогодні  спорт, а також спорт великих  досягнень, неможливо уявити без розвитку  дитячого та юнацького, молодіжного  спорту, - коментує Іван Куроченко, голова громадської організації «Здорова Київщина», що входить до Громадського руху «Разом із тобою». – Для нас дуже важливо поширювати серед молоді розуміння того, що здоровий спосіб життя – це справді добре. Тому я дуже радий, що цьогорічний День Молоді пройшов у такому форматі – спортивному, активному і здоровому.
 - Варто відмітити,  що у нинішньому Олімпійському дні бігу взяли участь чимало  молодіжних громадських організацій, – додає Ігор Дармостук, керівник виконкому Громадського руху «Разом із тобою». – Розвиток спортивного громадського руху ми вважаємо одним із пріоритетних для громади Київської області. Адже саме так ми зможемо пропагувати здоровий спосіб життя, привчати молодь стежити за своїм здоровям, прищеплювати любов до змагань і перемог і тим самим нівелювати такі явища, як алкоголізм та наркоманія. Саме на недержавний сектор покладається велике завдання працювати там, де влада не схоче чи не зможе діяти.
 День Молоді, День Конституії та Олімпійський день бігу, три свята в одному мультифестивалі, пройшли насичено, енергійно і  яскраво.  А Громадський рух  «Разом із тобою» привітав присутніх  святковими кульками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар