середу, 25 серпня 2010 р.

Громадський рух "Разом із тобою" привітав українців із річницею незалежності

22 серпня Громадський рух «Разом із тобою» до святкування 19-річниці незалежності України провів у місті Вишгород благодійну акцію - привітання громадян. На честь свята рухівці подарували громадянам тисячі повітряних кульок, підтримуючи загальний піднесений настрій.
 «Справжньою нагородою за цілий день, проведений стоячки із оберемками повітряних кульок у обох руках, стало загальне відчуття радості та піднесеності, що панувало на площі, де практично кожен присутній тримав у руках наш подарунок», - ділиться враженнями волонтер руху Сергій.
 Громадський рух «Разом із тобою» вже не вперше проводить подібну акцію – на території Київщини ще весною була розпочата акція у форматі free-hugs «Весна разом із тобою», в рамках якої волонтери дарували свої теплі обійми і повітряні кульки всім бажаючим. Ще з першого заходу, який було проведено 2 березня у місті Бориспіль, ми переконалися: такий незвичний спосіб спілкування із громадянами дарують гарний настрій та роблять людей більш відкритими один для одного. Тому ми продовжуємо проводити подібні заходи, аби продемонструвати – людина не повинна почуватися самотньо серед натовпу, а посмішка та доброзичливе ставлення можуть стати запорукою більш радісної та теплої атмосфери в суспільстві.
 «Ми побачили, наскільки відкритими, безтурботними і радісними можуть бути наші люди, - коментує голова виконкому Громадського руху “Разом із тобою” Ігор Дармостук. - Ми були глибоко вражені тим, наскільки привітно зустріли мешканці Вишгорода цю аполітичну акцію. Вже сьогодні розуміємо, що Громадський рух «Разом із тобою» робить добру справу у незвичному для вітчизняного простору форматі – легкі, яскраві акції, де людям дарують тепло і гарний настрій, не вимагаючи від них нічого навзаєм. Ми переконані, що будь-який прояв уваги до інших людей є суттєвим фактором суспільного добробуту і процвітання. Щоразу самі переконуємося, скільки позитиву може принести такий простий захід, тож серед інших соціальних акцій ми продовжуватимемо організовувати також і подібні заходи, доки це не стане доброю традицією на Київщині».
 Довідка:
Громадський рух "Разом із тобою" є групою незалежних громадських формувань, що об'єдналися задля розбудови громадянського суспільства на території Київщини. До руху вже увійшли: ГО "Освітянська трибуна", ГО "Медична громада", ГО "Здорова Київщина", а також Київський обласний благодійний фонд "Милосердя і здоров'я". Лідером Громадського руху "Разом із тобою" є Валерій Кондрук.

Немає коментарів:

Дописати коментар